Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States

******** T ******** Počet produktů: 5

Zobrazeno 1 – 5 z 5 položek
  • Indická aromatická směs s římským kmínem se sumahem a koriandrem. Vyskytuje se v různých variantách, dle oblastí. Používejte ji jak na masa, tak k dochucení masových šťáv i do kuskusu, na rýži a zeleninu. Vždy je lepší, když ji necháte odležet. Při nakládání můžete použít i jogurt nebo zakysanou smetanu a vždy přisolte.

  • Thajský typ kari obsahuje menší množství kurkumy než indický druh. V chuti a vůni převažuje koriandr, paprika a chilli. Používá se na všechny druhy masa, do smetanových omáček, dušené zeleniny a zeleninových salátů, rýže, na ryby a do některých polévek.

  • Kořenící směs na grilované a rožněné vepřové a drůbeží maso, vhodná do smetanových kari omáček a minutek asijské kuchyně, zeleninových a houbových pokrmu, do rýže, ale třeba i na fritované přílohy (hranolky, krokety, americké brambory aj.).

  • Měl už dávno svou funkci jako koření, jako lék i jako aromatická rostlina. Tvoří součást polévkového koření "bouquet garni" používaného ve Francii, přidává se při uzení masa, do sýrů, do sekaných mas, ke zvěřině, do salátů, do hrachových a fazolových pokrmů, k nakládání okurek, do omáček, k zelenině, k přípravě ryb, na italskou pizzu, v Německu spolu s...

  • Hrubozrnný tmavě jantarový přírodní třtinový cukr je bohatý na minerály a další přírodní látky, má bohaté aroma a chuť díky vysokému obsahu melasy. Vyrábí se krystalizací z čerstvé třtinové šťávy bez použití chemických látek a přísad. Je vhodný zejména k přípravě mnohých nápojů, slazení kávy, cereálií, jogurtu, čerstvého ovoce a na pečení koláčů a moučníků.

Zobrazeno 1 – 5 z 5 položek