Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States

KORIANDR CELÝ

Příbuzný kmínu, anýzu a kopru a tvoří jednu ze základních součástí indického koření. Používá se i k nakládání okurek, hub, do pečiva, kysaného zelí, omáček. Hodí se také k jehněčímu, vepřovému i hovězímu masu. Podrcená či celá se přidávají také do slaných omáček, sladkých jídel a dezertů, především pečiva jako jsou sušenky, a do domácího chleba....

Příbuzný kmínu, anýzu a kopru a tvoří jednu ze základních součástí indického koření. Používá se i k nakládání okurek, hub, do pečiva, kysaného zelí, omáček. Hodí se také k jehněčímu, vepřovému i hovězímu masu. Podrcená či celá se přidávají také do slaných omáček, sladkých jídel a dezertů, především pečiva jako jsou sušenky, a do domácího chleba. Koriandr má také léčivé účinky: Působí proti plynatosti a odstraňují křeče. Koriandr má i mírně antiseptické účinky. Silnější nálev působí i sedativně.

Zobrazit

KORIANDR CELÝ Je zde 1 produkt.

Zobrazeno 1 – 1 z 1 položky
  • Příbuzný kmínu, anýzu a kopru a tvoří jednu ze základních součástí indického koření. Používá se i k nakládání okurek, hub, do pečiva, kysaného zelí, omáček. Hodí se také k jehněčímu, vepřovému i hovězímu masu. Podrcená či celá se přidávají také do slaných omáček, sladkých jídel a dezertů, především pečiva jako jsou sušenky, a do domácího chleba.

Zobrazeno 1 – 1 z 1 položky