Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States

********** B ********** Počet produktů: 9

Zobrazeno 1 – 9 z 9 položek
  • Směs koření bez glutamanu, která je vhodná na pečení i grilování všech druhů mas a zeleniny. Vhodné pro děti od 6-ti let,

  • Vynikající polévkové koření se sušenou zeleninou a solí. Má široké použití, vhodné nejenom do polévek a omáček, ale i do studené kuchyně a k ochucení masa.

  • Používá se hlavně v čínské a vietnamské kuchyni. V Evropě je znám koncem 16.století. Používá se do jablečných a hruškových kompotů, k výrobě likérů, k dochucení ryb, mořských plodů. Celé hvězdičky se využívají k dochucení punčů, svařených vín, sirupů z tropického ovoce. Oblíbené i jako dekorační koření.

  • Nádherně autentické barbecue koření, která vyniká svou chutí brandy a okouřenou chutí ohně. Fantastická směs, která nesmí chybět u žádného grilování, které dodá šmrnc. Pikantní tak akorát, že budete chtít ochutnávat znovu a znovu

  • Používá se ke kořenění zeleninových nebo masových polévek, do omáček, karbanátků, salátů, náplně italské pizzy, na těstoviny, do fazolí, okurek, bylinkového másla, octa, tvarohu, při přípravě zvěřiny a ryb. Lze ji přidat do játrové paštiky, vhodná je do pokrmů z masa, vajec, krabů a sýrů. Je to jedno ze základních koření jihoevropských kuchyní.

  • Bobkový list uvolňuje chuť a vůni pomalu, proto se využívá ve vývarech, polévkách a omáčkách. Hodí se k čočce, fazolím a rajčatům, zejména k dochucení rajské omáčky. Dobře se kombinuje s česnekem, jalovcem, majoránkou, petrželí, tymiánem a saturejkou.

  • Neostrá směs na špagety, těstovinové saláty či pizzu. Boloňské koření je vhodné také jako přísada do mletých mas i na steaky.

  • Je určena pro přípravu oblíbených bramboráků (placek ze syrových brambor). Má širší použití - například do hrachové, bramborové a česnekové polévky. Lze ji použít i na králíka, skopové maso, pečené a restované brambory, na topinky, selské omelety atd.

  • Kořenící směs určená pro výrobu bylinkového másla, výtečně chutná v dušené nebo grilované zelenině, vhodná na ryby, do zapečených těstovin, rýže, jogurtů, salátů, dresingů, na vařené brambory, ale i na kuřecí, krůtí nebo králičí maso.

Zobrazeno 1 – 9 z 9 položek