Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States
Vynikající polévkové koření se sušenou zeleninou a solí. Má široké použití, vhodné nejenom do polévek a omáček, ale i do studené kuchyně a k ochucení masa.
Používá se hlavně v čínské a vietnamské kuchyni. V Evropě je znám koncem 16.století. Používá se do jablečných a hruškových kompotů, k výrobě likérů, k dochucení ryb, mořských plodů. Celé hvězdičky se využívají k dochucení punčů, svařených vín, sirupů z tropického ovoce. Oblíbené i jako dekorační koření.
Nádherně autentické barbecue koření, která vyniká svou chutí brandy a okouřenou chutí ohně. Fantastická směs, která nesmí chybět u žádného grilování, které dodá šmrnc. Pikantní tak akorát, že budete chtít ochutnávat znovu a znovu
Používá se ke kořenění zeleninových nebo masových polévek, do omáček, karbanátků, salátů, náplně italské pizzy, na těstoviny, do fazolí, okurek, bylinkového másla, octa, tvarohu, při přípravě zvěřiny a ryb. Lze ji přidat do játrové paštiky, vhodná je do pokrmů z masa, vajec, krabů a sýrů. Je to jedno ze základních koření jihoevropských kuchyní.
Bobkový list uvolňuje chuť a vůni pomalu, proto se využívá ve vývarech, polévkách a omáčkách. Hodí se k čočce, fazolím a rajčatům, zejména k dochucení rajské omáčky. Dobře se kombinuje s česnekem, jalovcem, majoránkou, petrželí, tymiánem a saturejkou.
Kořenící směs určená pro výrobu bylinkového másla, výtečně chutná v dušené nebo grilované zelenině, vhodná na ryby, do zapečených těstovin, rýže, jogurtů, salátů, dresingů, na vařené brambory, ale i na kuřecí, krůtí nebo králičí maso.