Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States

********** A ********** Počet produktů: 9

Zobrazeno 1 – 9 z 9 položek
  • Kořenící směs s výrazným medovým aroma, která lze použít na pečená žebírka či pečený bůček, používá se při nakládání všech druhů mas na gril, rožnění a přípravu marinád. Tato směs je vhodná i pod dušenou zeleninu.

  • Jemně pikantní směs koření používaná ve španělské kuchyni.

  • Směs koření gruzínské a arménské kuchyně. Je vhodná ke grilování mas (kuře, ryby, šašlik), do mletých mas a náplní, k dušeným i pečeným masům (guláš, skopové, jehněčí, ryby, drůbež, vepřové), k dušené zelenině. Je to voňavá, mírně pikantní směs. Dávkujeme podle chuti (na 1 kg 1 - 4 lžičky směsi).

  • Pikantní kořenící směs s česnekem a chilli vhodná na všechny druhy těstovin. Výborná je také na dušenou i čerstvou zeleninu nebo do zapékaných pokrmů. Hodí se rovněž na minutky z kuřecího nebo vepřového. Koření nasypte do pánve s kvalitním extra panenským olivovým olejem a nechte pomalu zahřát cca 5min.. Přidejte uvařené těstoviny a promíchejte se směsí...

  • Směs koření určená hlavně k dochucení hotových pokrmů. Lze ji použít i při pečení a grilování masa (vepřové, kuřecí, krůtí), do vajec, při obalování řízků a zeleniny na smažení, do salátů, pomazánek, studených omáček, na topinky, vaječné pokrmy, na obložené chlebíčky. Hodí se i při přípravě rychlých pokrmů čínského typu.

  • Pikantní kořenící směs určená na grilovaná a pečená kuřecí nebo krůtí masa, ale i pro přípravu husy či kachny, možno použít i na ostatní druhy grilovaných a rožněných mas. Má výraznou chuť a vůni.

  • Všestranná univerzální kořenící směs vhodná při marinování, grilování, rožnění a pečení včech druhů mas, do nádivek, minutkové kuchyně, výtěčně chutná v dušené nebo grilované zelenině, do zapečených brambor a těstovin.

  • Všestranné použití na všechny druhy steaků, při rožnění a grilování, na zapečené vepřové plátky, do marinád, omáček a šťáv, vhodné i do zapečených brambor, těstovin, rýže, a dušené zeleniny.

  • K dochucení orientálních jídel, popřípadě k přípravě omáčky – 100 g směsi rozmícháme v 1 litru studené vody, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme na mírném ohni cca 5 minut.

Zobrazeno 1 – 9 z 9 položek